Na dzisiejszej lekcji kulinariów w klasie 1a (Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych) uczniowie przygotowali wyjątkowe dania – leczo i paprykę faszerowaną.
Uczniowie nie tylko mieli okazję doskonalić swoje umiejętności kulinarno-gastronomiczne, ale również świetnie się bawili podczas tego kulinarnego wyzwania!
A może macie jakieś propozycje na kolejne przysmaki do przygotowania?
![](https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/419589414_868656251929473_3815460508266532145_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x395&_nc_cat=101&cb=99be929b-b574a898&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=VoelKXVvL6gAX8Lugt1&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=00_AfDG2NdrNToZpNtCKu4VoR8BClUHH8Sx6Gyyvqt-IyYk4Q&oe=65AE2BE4)